Dolazi trenutak kada se najiščekivanija igra pojavi na horizontu, donoseći sa sobom uzbuđenje, avanturu, ali i zahteve za tvoj PC sistem. Alan Wake 2 je tu, obećavajući epsko iskustvo, ali istovremeno postavljajući visoke standarde u smislu hardverskih zahteva. Međutim, ne brini se! Nvidia je tu da ti pruži ne samo rešenje, već i nezaboravno iskustvo bez trzanja, zastajkivanja ili gubitka detalja.

Specifikacije su stigle, a Nvidia RTX 40 serija grafičkih kartica je ključ koji će otključati vrata Alan Wake 2 sveta. Ako si srećni vlasnik RTX 4090 kartice, uživaćeš u igri u 4K rezoluciji, sa maksimalnim grafičkim podešavanjima i neverovatnih 120+ sličica u sekundi. Uz uključen frame generation, uronićeš u svet igre bez prepreka, doživljavajući svaki trenutak u punom sjaju.

nvidia graficke kartice

Za vlasnike RTX 4080 i 4070 Ti kartica, očekuje te impresivnih 80 sličica u sekundi u 1440p rezoluciji. RTX 4070 ti omogućava čak 92 fps-a, ali u 1440p rezoluciji, obezbeđujući ti besprekorno iskustvo sa visokim detaljima i realističnim teksturama. Ako poseduješ RTX 4060 ili 4060 Ti, možeš računati na između 80 i 100 fps-a u 1080p rezoluciji, sve to uz podršku DLSS 3.5 i frame generation tehnologije.

Nvidia RTX 40 serija nije samo o performansama, ona je o unapređenju vizuelnog doživljaja. Uz podršku za DLSS 3.5 i RTX Path Tracing, Alan Wake 2 će oživeti pred tobom. Svaka senka, svetlosni zrak i tekstura biće jasniji i realističniji, pružajući ti potpuno imerzivno iskustvo. Dakle, nema potrebe za brigom oko izvođenja Alan Wake 2. Uz Nvidia RTX 40 seriju, tvoje putovanje kroz ovaj svet će biti bez prepreka. Osiguraj sebi najbolje moguće iskustvo igre i zaroni u mračne avanture Alan Wake 2 sa potpunim poverenjem.