Zašto Nintendo Switch i dalje osvaja srca igrača?

Nintendo Switch revolucionizovao je gaming svet svojom svestranošću i bogatom bibliotekom igara koje kontinuirano privlače kako nove tako i iskusne igrače. Ova konzola nije samo prenosiva već i izuzetno prilagodljiva, omogućavajući vam da pređete sa solo igranja na velikom ekranu na multiplayer zabavu gde god da se nalazite. Uz neprestani rast prodaje igara za ovu konzolu, evo naših top 5 izbora koji obavezno moraju naći mesto u vašoj kolekciji. Nintendo Switch konzole su dostupne za prodaju u Srbiji u zvaničnim gaming prodavnicama, poput GAME CENTAR Shopova.

Nintendo Switch igrice
 1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Avantura koja pomera granice
  Započnimo sa igrom koja je postavila nove standarde u open-world avanturama. „The Legend of Zelda: Breath of the Wild“ je igra koja pruža nezaboravno iskustvo, sa svetom koji je jednako ogroman koliko je i detaljan. Prodaja ove igre za Switch ne prestaje da raste, a razlog je jasan – svaka šuma, planina i dolina kriju bezbroj tajni i izazova koji čekaju da budu otkriveni.
 2. Animal Crossing: New Horizons – Vaš beg u virtualni raj
  Ukoliko tražite mirnije iskustvo, „Animal Crossing: New Horizons“ je idealan izbor. Ova igra je pravi hit među igrama koje su u ponudi kod prodavaca u Srbiji, jer pruža opuštajući beg od svakodnevnice u svet gde možete da kreirate i upravljate sopstvenim ostrvom. Sa stalnim ažuriranjima i događajima, nikada neće ponestati zabavnih aktivnosti.
 3. Super Mario Odyssey – Klasična zabava u novom ruhu
  Mario se vraća u formi koju nikada niste videli u „Super Mario Odyssey“. Ova igra je jedna od najprodavanijih naslova za Switch, kombinujući klasičnu platforming akciju sa novim, inovativnim mehanikama. Svaki svet je jedinstven i prepun iznenađenja, što čini ovu igru neodoljivom za igrače svih uzrasta.
 4. Splatoon 3 – Napucavanje bojom nikad nije bilo zabavnije
  Serijal „Splatoon“ donosi sve ono što je prvi deo učinio popularnim, ali sa novim oružjem, mapama i modovima igre. Ova igra je dokaz da Nintendo razume kako da napravi jedinstven i zarazan multiplayer naslov. Prodaja „Splatoon“ igara je stabilna, a zajednica igrača je jedna od najaktivnijih na Switchu.
 5. Mario Kart 8 Deluxe – Ultra-zabavne trke za sve generacije
  Nijedna lista ne bi bila kompletna bez „Mario Kart 8 Deluxe“ serijala. Ova igra je stalno među top prodajnim igrama za Switch, nudeći klasičnu zabavu sa trkačkim kartovima i haotičnim, ali fer takmičenjima. Sa mnoštvom staza i likova, kao i redovnim online takmičenjima, „Mario Kart“ ostaje omiljen među igračima.

Zaključak: Nintendo Switch i igrice koje donosi

Nintendo Switch je platforma koja i dalje raste, uprkos tome što nije tehnički najsavremenija po pitanju hardvera. U pitanju je neka posebna magija koju Nintendo primenjuje na svojim igrama koje privlače igrače da se vrate po još, i još. Ovih pet igara su samo vrh ledenog brega kada je reč o bogatoj ponudi naslova koji su dostupni za prodaju u Srbiji po pristupačnoj ceni. Svaka od ovih igara nudi jedinstveno iskustvo i garantuje sate zabave, bilo da igrate sami ili sa prijateljima. Ne propustite priliku da dodate ove hitove u svoju kolekciju i uživajte u svemu što Nintendo Switch ima da ponudi.